Контакты
Zilnic de la 10:00 la 22:00
Masaj thailandez
1350 lei
Masaj thailandez clasic
Masajul clasic este recomandat persoanelor care lucrează la birou și se mișcă puțin. Masajul constă în presiunea asupra anumitor puncte ale corpului și un set de exerciții preluate din yoga.

Masajul clasic, efectuat cu ajutorul mâinilor, picioarelor sau coatelor, stimulează metabolismul, circulația sângelui, scoate oboseala, crește capacitatea de muncă.
120 minute
60 minute
90 minute
750 lei
1000 lei
Masajul este efectuat de doi maeștri. Datorită acțiunii duble asupra organismului, fiecare celulă este încălzită, bine lucrată.

Rezultat: vă veți simți ca nou și veți primi o mulțime de senzații plăcute. Masajul thailandez clasic cu 4 mâini eliberează de stres și îmbunătățește calitatea gândirii și a reacției. Recomandat călătorilor și lucrătorilor de birou.
Masaj thailandez clasic cu 4 mâini
2050 lei
1350 lei
90 minute
60 minute
120 minute
2600 lei
Masaj antistres
Masajul thailandez cu impact sporit asupra picioarelor și zonei gât-guler va permite chiar și celui mai obosit lucrător să scape rapid de tensiune și stres.

Influențând zonele de concentrare a oboselii, a picioarelor și a zonei gât-guler, o sesiune de masaj de acest fel combină efectul de vindecare al ambelor proceduri și restabilește puterile.
1000 lei
750 lei
90 minute
60 minute
120 minute
1350 lei
Masajul zonei cervicale este adesea numit masaj antistres. Ideea este că, atunci când survine stresul, persoana încordează instinctiv mușchii centurii umărului, acest lucru fiind facilitat de dorința de a se „ascunde” de experiențele psihologice neplăcute.

Masajul gâtului și umerilor, precum și în zona superioară a coloanei vă permite să scăpați de durerile de cap și de spate, insomnie, tonifică corpul și îmbunătățește starea de spirit.
Masajul zonei gât-guler
750 lei
90 minute
120 minute
900 lei
Masaj thailandez al picioarelor
În patria sa istorică, acest tip de masaj este una dintre principalele modalități de ameliorare a stării organismului. Picioarele unei persoane sunt un fel de hartă pe care se afișează absolut întregul corp.

Masajul thailandez al picioarelor are un impact atât asupra unei zone separate, cât și a corpului în întregime. Cu ajutorul masajului picioarelor, puteți revigora orice sistem al corpului, relaxa și mobiliza forțele de rezervă.

750 lei
60 minute
Oferte
Informații
Servicii
© 2021 royalthai.md
Politica de transfer de date
Zilnic de la 10:00 la 22:00
Made on
Tilda