/
Masaj categoria SPA

Masaj categoria SPA

Masajul cu pungi fierbinți este recomandat ca instrument de vindecare după o boală, precum și după stres sau efort intens.
Ierburile tămăduitoare, care cresc în Thailanda au o acțiune excelentă de penetrare. Iar plasate într-o pungă și încălzite, amestecurile de ierburi contribuie la creșterea tonusului muscular și la stimularea circulației sângelui.
Masaj thailandez cu pungi fierbinți cu ierburi thailandeze
1400 lei
120 min
1100 lei
90 min
După masaj, vă veți simți ca nou, relaxat și plin de viață, iar pielea dumneavoastră va fi mai fină decât mătasea.
Masajul cu ulei parfumat cald oferă o gamă întreagă de senzații nemaipomenite. Iar efectuat de două maseuze thailandeze, care își cunosc perfect meseria, masajul cu ulei este ceva fantastic!
Masaj thailandez cu uleiuri aromatice cu 4 mâini
2600 lei
120 min
2100 lei
90 min
1400 lei
60 min
Masaj thailandez cu uleiuri aromatice
Masajul thailandez cu uleiuri aromatice este o combinație uimitoare de presopunctură și masaj muscular, terapie manuală și mâinile blânde, dar persistente ale unui maestru care lucrează în profunzime fiecare mușchi.
Un rol important îl joacă și aromele care au un efect benefic asupra sistemului nervos. Rezultatul: circulația sîngelui îmbunătățită, piele perfectă, calm, dispoziție excelentă și flux de energie.
1400 lei
120 min
1100 lei
90 min
800 lei
60 min
Se consideră că, în același timp, pietrele informează organismul despre ceea ce îi lipsește, îl hrănesc cu microelemente și îndepărtează energia negativă.
Un tratament relaxant cu atingerea pietrelor fierbinți vii. Litoterapia este o procedură străveche, iar terapia cu pietre în sine se bazează pe efectul temperaturii asupra vaselor de sânge, schimbând regimul de căldură și frig.
Masaj cu pietre fierbinți
1400 lei
120 min
1100 lei
90 min
Și dacă beneficiați în mod regulat de acest program, atunci activitatea fizică nu va mai fi împovărătoare pentru dumneavoastră
Masajul pentru sportivi este o combinație de pungi fierbinți cu plante și masaj clasic. Masajul elimină durerile musculare, previne inflamația, relaxează și reface, în timp record, organismul obosit de efort fizic
intens.
Masaj pentru sportivi contra durerilor musculare
1400 lei
120 min
1100 lei
90 min
800 lei
60 min
Made on
Tilda