Masaj thailandez

/
Masaj tailandez
1350 lei
1000 lei
120 min
90 min
750 lei
60 min
Masajul clasic, efectuat cu ajutorul mâinilor, picioarelor sau coatelor, stimulează metabolismul, circulația sângelui, scoate oboseala, crește capacitatea de muncă.
Masajul clasic este recomandat persoanelor care lucrează la birou și se mișcă puțin. Masajul constă în presiunea asupra anumitor puncte ale corpului și un set de exerciții preluate din yoga.
Masaj thailandez clasic
2500 lei
2050 lei
120 min
90 min
1350 lei
60 min
Rezultat: vă veți simți ca nou și veți primi o mulțime de senzații plăcute. Masajul thailandez clasic cu 4 mâini eliberează de stres și îmbunătățește calitatea gândirii și a reacției. Recomandat călătorilor și lucrătorilor de birou.
Masajul este efectuat de doi maeștri. Datorită acțiunii duble asupra organismului, fiecare celulă este încălzită, bine lucrată.
Masaj thailandez clasic cu 4 mâini
1350 lei
1000 lei
120 min
90 min
750 lei
60 min
Masajul gâtului și umerilor, precum și în zona superioară a coloanei vă permite să scăpați de durerile de cap și de spate, insomnie, tonifică corpul și îmbunătățește starea de spirit.
Masajul zonei cervicale este adesea numit masaj antistres. Ideea este că, atunci când survine stresul, persoana încordează instinctiv mușchii centurii umărului, acest lucru fiind facilitat de dorința de a se „ascunde” de experiențele psihologice neplăcute.
Masajul zonei gât-guler
1350 lei
1000 lei
120 min
90 min
750 lei
60 min
Influențând zonele de concentrare a oboselii, a picioarelor și a zonei gât-guler, o sesiune de masaj de acest fel combină efectul de vindecare al ambelor proceduri și restabilește puterile.
Masajul thailandez cu impact sporit asupra picioarelor și zonei gât-guler va permite chiar și celui mai obosit lucrător să scape rapid de tensiune și stres.
Masaj antistres
750 lei
60 min
Masajul thailandez al picioarelor are un impact atât asupra unei zone separate, cât și a corpului în întregime. Cu ajutorul masajului picioarelor, puteți revigora orice sistem al corpului, relaxa și mobiliza forțele de rezervă.
În patria sa istorică, acest tip de masaj este una dintre principalele modalități de ameliorare a stării organismului. Picioarele unei persoane sunt un fel de hartă pe care se afișează absolut întregul corp.
Masaj thailandez al picioarelor
Made on
Tilda