Programe SPA

/
Programe SPA
Etapele SPA-procedurii:
  • Scrab de cocos
  • Crema-parafină de cocos
  • Masajul corpului cu ulei de cocos
  • Ceai de ghimbir
Ritualul începe cu înlăturarea pielii moarte și detoxifierea corpului datorită scrubului gingaș și plăcut de cocos, apoi se va aplica crema de parafină „Cocos”, pentru împachetare.
«Bounty»
Crema-parafină va ameliora funcționarea sistemului circulator, va porni fluxul limfatic, va hrăni și hidrata pielea dumneavoastră, pe final vă veți relaxa prin masajul aromatic cu ulei de cocos.
Masajul thailandez al feței poate ajuta la reducerea stresului, a durerii de cap și a anxietății, îmbunătățind în același timp aspectul pielii. Este o experiență plăcută și benefică pentru toți cei care doresc să se relaxeze și să-și îmbunătățească starea generală de bine.
Masajul thailandez al feței este un tratament relaxant și revigorant care utilizează tehnici de masaj tradiționale thailandeze pentru a elimina tensiunile musculare, a îmbunătăți circulația sanguină și a stimula fluxul de energie în corp.
Masaj facial
Sesiunea de masaj începe de obicei cu exerciții de respirație profundă pentru a ajuta la relaxarea corpului și a minții. Apoi, terapeutul utilizează mișcări ușoare și ritmice pentru a masa fața, gâtul și umerii, folosind degetele, palmele și pumnii pentru a exercita presiune asupra punctelor de presiune ale corpului.
1600 lei
120 min
800 lei
60 min
400 lei
30 min
Made on
Tilda