/
Masaj categoria SPA

Masaj categoria SPA

Masaj thailandez cu pungi fierbinți cu ierburi thailandeze
Sesiunea începe cu un masaj thai tradițional pentru a pregăti corpul, urmat de aplicarea delicată a acestor pungi fierbinți pe punctele cheie ale corpului. Căldura emanată din pungi stimulează circulația sanguină, relaxează mușchii și deschide porii pielii, permițând ierburilor să elibereze aromele și proprietățile lor terapeutice.
Masajul cu pungi fierbinți este recomandat ca instrument de vindecare după o boală, precum și după stres sau efort intens.
90 min
1100 lei
120 min
1400 lei
După masaj, vă veți simți ca nou, relaxat și plin de viață, iar pielea dumneavoastră va fi mai fină decât mătasea.
Masajul cu ulei parfumat cald oferă o gamă întreagă de senzații nemaipomenite. Iar efectuat de două maseuze thailandeze, care își cunosc perfect meseria, masajul cu ulei este ceva fantastic!
Masaj thailandez cu uleiuri aromatice cu 4 mâini
2600 lei
120 min
2100 lei
90 min
1400 lei
60 min
Masaj thailandez cu uleiuri aromatice
Sesiunea începe cu o scurtă consultare pentru alegerea uleiului, în funcție de preferințele clientului. Apoi, terapeutul aplică uleiurile pe piele și începe să folosească mișcări lente și ritmice specifice masajului thai pentru a relaxa și a destinde musculatura.
Un rol important îl joacă și aromele care au un efect benefic asupra sistemului nervos. Rezultatul: circulația sîngelui îmbunătățită, piele perfectă, calm, dispoziție excelentă și flux de energie.
60 min
800 lei
90 min
1100 lei
120 min
1400 lei
Masaj cu pietre fierbinți
Un tratament relaxant cu atingerea pietrelor fierbinți vii. Litoterapia este o procedură străveche, iar terapia cu pietre în sine se bazează pe efectul temperaturii asupra vaselor de sânge, schimbând regimul de căldură și frig.
Se consideră că, în același timp, pietrele informează organismul despre ceea ce îi lipsește, îl hrănesc cu microelemente și îndepărtează energia negativă.
90 min
1100 lei
120 min
1400 lei
Masaj pentru sportivi contra durerilor musculare
Acest tip de masaj se concentrează pe relaxarea și revitalizarea mușchilor, îmbunătățirea flexibilității, reducerea tensiunii musculare și stimularea circulației sanguine.
Masajul pentru sportivi implică tehnici de masaj, precum frământarea, presiunea aplicată cu palmele, coturile sau degetele, și stretching-ul pentru a relaxa mușchii tensionați și a îmbunătăți flexibilitatea.
60 min
800 lei
90 min
1100 lei
120 min
1400 lei
Masajul facial
Maseuza folosește presiuni ușoare și mișcări circulare pentru a lucra asupra punctelor cheie ale feței, gâtului și capului. Aceste presiuni sunt menite să relaxeze mușchii și să îmbunătățească fluxul de sânge.
În timpul masajului facial pentru a facilita mișcările de alunecare și pentru a hidrata pielea se utilizează o cremă specială.
30 min
400 lei
60 min
800 lei
Made on
Tilda