Rezervați chiar acum o vizită la salonul nostru!
Royal Thai SPA
Контакты
SPA-salon exclusiv în Moldova
Ежедневно с 10:00 до 22:00
6 motive pentru a vizita SPA-salonul Royal Thai SPA:
Maeștri descendenți
Maeștrii de înaltă calificare ai masajului thailandez și balinez cunosc secretele profunde ale meseriei. Maeștrii descendenți au adus tradiții autentice de masaj – ceva care a fost transmis din generație în generație și păstrat cu grijă timp de secole.
Cadru autentic
Cadrul oriental autentic cu toate atributele și accesoriile sale te cufundă complet în lumea beatitudinii rafinate și relaxării, având un efect benefic nu doar asupra corpului, ci și asupra minții și spiritului.
Beneficii
pentru sănătate
Cu siguranță benefic pentru sănătatea dumneavoastră, masajul thailandez reînnoiește toate sistemele și organele, are un efect foarte benefic asupra stării de bine și a dispoziției.
Programe exclusive
Programe exclusive concepute special pentru wellness, eliberarea stresului, reducerea tensiunii și modelarea corpului.
Cadouri
Vizitatorii fideli primesc cadouri, reduceri, bonusuri, participă la diferite promoții de la SPA-salonul Royal Thai SPA.
Sortiment bogat
O gamă impresionantă de masaje din care puteți alege, de la masaje clasice thailandeze și balineze până la pungi cu plante și masaje cu pietre firbinți + un meniu SPA extins pentru toate gusturile.
Masajul reușește să-ți elibereze corpul, spiritul și mintea, le curăță, le umple de energie și putere. De aceea, masajul thailandez și balinez este foarte apreciat în întreaga lume ca un mijloc unic nu doar de relaxare, ci și de reînnoire.

Maestrul nu numai că îți masează și încălzește corpul, ci și acționează asupra punctelor active energetic, redându-ți vitalitatea.
MASAJ THAILANDEZ
LA SALONUL ROYAL THAI SPA - CE REPREZINTĂ
De ce masajul thailandez este bun pentru sănătate:
Stimulează metabolismul, eliminarea toxinelor și impurităților, îmbunătățește funcționarea sistemului limfatic și excretor.
Masajul thailandez chiar îmbunătățește viața personală - trezește energia sexuală, îmbunătățește libidoul, întărește puterea masculină, crește sexualitatea feminină.
Sporește imunitatea, ajută la combaterea stresului (care provoacă o mulțime de boli), ameliorează stresul psiho-emoțional, scapă de durerile de cap, întărește rezistența organismului.
Masajul balinez este foarte benefic pentru sistemul musculo-scheletic, coloana vertebrală, oase, articulații și ligamente. De asemenea, funcționează ca mijloc de prevenire a unor astfel de afecțiuni.
Deja după prima ședință de masaj thailandez sau balinez, vizitatorii observă un efect pozitiv evident.

Senzațiile uimitoare de ușurință în întregul corp, calm și claritate a minții vă permit să faceți față stresului zilnic, inevitabil în ritmul urban frenetic.

Dar, odată ce ajungeți în mâinile blânde, dar puternice ale maseuzelor experimentate din Thailanda și Bali, toate grijile și anxietățile rămân în urmă.
Este o alternativă excelentă și un plus la activitățile fizice, deoarece lucrează întregul corp.
Masajul activează circulația sângelui, ameliorează tensiunea din mușchi, le restabilește flexibilitatea și elasticitatea.
CARD DE FIDELITATE ȘI ABONAMENTE

cadou garantat de la Salonul Royal Thai SPA
Îl primiți după câteva vizite la salonul Royal Thai SPA și îl puteți folosi un an întreg, indiferent de procedurile la care vă înregistrați.

Iar pentru cei care preferă o deservire regală, oferim abonamente pentru a vizita salonul nostru SPA. Alegeți chiar acum abonamentul potrivit pentru dumneavoastră sau pentru a oferi un cadou cuiva!
Card de fidelitate cu reducere de 10 %
Acest card îți oferă acces la toată gama serviciilor Royal Thai
ABONAMENT SILVER
3 000 lei
+ 10 % BONUS
Acest card îți oferă acces la toată gama serviciilor Royal Thai
ABONAMENT BRONZE

4 000 lei
+ 15 % BONUS
Acest card îți oferă acces la toată gama serviciilor Royal Thai
ABONAMENT GOLD
.
7 000 lei
+ 20 % BONUS
Acest card îți oferă acces la toată gama serviciilor Royal Thai
ABONAMENT PLATINUM
10 000 lei
+ 25 % BONUS
Iată ce spun vizitatorii despre salonul Royal Thai SPA
Am putut să mă relaxez cu adevărat, iar senzația a persistat destul de mult timp după masaj. Excelenți profesioniști cu mâini blânde, dar puternice.
Bogdan
Un loc magic în care vrei să te întorci pentru o atmosferă confortabilă, pentru o primire călduroasă, pentru relaxare, pentru îngrijirea corpului de către profesioniști în domeniul lor!
Anastasia
Super salon! Mulțumesc pentru mâinile minunate! Nu este prima dată când fac proceduri la dvs. și de fiecare dată nu vreau să plec! Vă mulțumim că ne faceți frumoși și încrezători!
Olga
NOUTĂȚI ROYAL THAI SPA
Oferte
Informații
Servicii
© 2021 royalthai.md
Politica de transfer de date
Zilnic de la 10:00 la 22:00
Made on
Tilda