Royal Thai SPA

Rezervați chiar acum o vizită la salonul nostru!

SPA-salon exclusiv în Moldova

Контакты
Masajul reușește să-ți elibereze corpul, spiritul și mintea, le curăță, le umple de energie și putere. De aceea, masajul thailandez și balinez este foarte apreciat în întreaga lume ca un mijloc unic nu doar de relaxare, ci și de reînnoire.

Maestrul nu numai că îți masează și încălzește corpul, ci și acționează asupra punctelor active energetic, redându-ți vitalitatea.
MASAJ THAILANDEZ
LA SALONUL ROYAL THAI SPA - CE REPREZINTĂ
Deja după prima ședință de masaj thailandez sau balinez, vizitatorii observă un efect pozitiv evident.

Senzațiile uimitoare de ușurință în întregul corp, calm și claritate a minții vă permit să faceți față stresului zilnic, inevitabil în ritmul urban frenetic.

Dar, odată ce ajungeți în mâinile blânde, dar puternice ale maseuzelor experimentate din Thailanda și Bali, toate grijile și anxietățile rămân în urmă.
....................
...................
..............................................
........................
....................
.......................................
........................
................................
..............................................................
...........................
........................................
...............
................................
.............................................
...........................................................
.........................
............................................
MENIU SPA
60 min / 1350 lei
90 min / 2050 lei
120 min / 2500 lei
60 min / 750 lei
60 min / 750 lei
60 min / 750 lei
90 min / 1000 lei
90 min/ 1000 lei
120 min / 1350 lei
120 min / 1350 lei
120 min / 3000/1600 lei
120 min / 3000/1600 lei
120 min / 3000/1600 lei
60 min / 750 lei
90 min / 1000 lei
120 min / 1350 lei
60 min / 800 lei
60 min / 800 lei
90 min / 1100 lei
90 min / 1100 lei
120 min / 1400 lei
120 min / 1400 lei
60 min / 1400 lei
90 min / 2100 lei
120 min / 2600 lei
120 min / 1400 lei
60 min / 800 lei
90 min / 1100 lei
90 min / 1100 lei
90 min / 1100 lei
120 min / 1400 lei
120 min / 1400 lei
30 min / 400 lei
60 min / 800 lei
60 min / 700 lei
30 min / 100 lei/pers.
................
..............
..............................
................
.............................
..........................
.........
..........
...............
.....................
.......................................
.....................................
.....................
...............
.........................................
..................................
.............
.......................
120 min / 3000/1600 lei
........................................
6 motive pentru a vizita SPA-salonul Royal Thai SPA
O gamă impresionantă de masaje din care puteți alege, de la masaje clasice thailandeze și balineze până la pungi cu plante și masaje cu pietre firbinți + un meniu SPA extins pentru toate gusturile.
Sortiment bogat
Beneficii pentru sănătate
Cu siguranță benefic pentru sănătatea dumneavoastră, masajul thailandez reînnoiește toate sistemele și organele, are un efect foarte benefic asupra stării de bine și a dispoziției.
Maeștri descendenți
Maeștrii de înaltă calificare ai masajului thailandez și balinez cunosc secretele profunde ale meseriei. Maeștrii descendenți au adus tradiții autentice de masaj – ceva care a fost transmis din generație în generație și păstrat cu grijă timp de secole.
Programe exclusive
Programe exclusive concepute special pentru wellness, eliberarea stresului, reducerea tensiunii și modelarea corpului.
Cadouri
Vizitatorii fideli primesc cadouri, reduceri, bonusuri, participă la diferite promoții de la SPA-salonul Royal Thai SPA.
Cadru autentic
Cadrul oriental autentic cu toate atributele și accesoriile sale te cufundă complet în lumea beatitudinii rafinate și relaxării, având un efect benefic nu doar asupra corpului, ci și asupra minții și spiritului.
CARD DE FIDELITATE ȘI ABONAMENTE
Iar pentru cei care preferă o deservire regală, oferim abonamente pentru a vizita salonul nostru SPA. Alegeți chiar acum abonamentul potrivit pentru dumneavoastră sau pentru a oferi un cadou cuiva!
Îl primiți după câteva vizite la salonul Royal Thai SPA și îl puteți folosi un an întreg, indiferent de procedurile la care vă înregistrați.
Card de fidelitate cu reducere de 10 % cadou garantat de la Salonul Royal Thai SPA
Abonament “SILVER”
3 000 lei + 10% bonus la masaj și programe SPA
Abonament “GOLD”
Valabil pe termen nelimitat
7 000 lei + 20% bonus la masaj și programe SPA
Abonament “BRONZE”
Valabil 6 luni
4 000 lei + 15% bonus la masaj și programe SPA
Valabil 365 zile
Abonament “PLATINUM”
10 000 lei + 25% bonus la masaj și programe SPA
Valabil 9 luni
4000 lei
Acest card îți oferă acces la toată gama serviciilor Royal Thai
10000 lei
Acest card îți oferă acces la toată gama serviciilor Royal Thai
7000 lei
3000 lei
Acest card îți oferă acces la toată gama serviciilor Royal Thai
Acest card îți oferă acces la toată gama serviciilor Royal Thai
+15%
BONUS
+10%
BONUS
BONUS
+25%
BONUS
+20%
vouchere cadou
Un certificat cadou vă oferă posibilitatea de a alege oricare dintre tratamentele disponibile pe site pentru orice sumă și de a obține efectul maxim al tratamentului.
De ce să cumpărați vouchere cadou pentru un salon thailandez?
Astfel, un certificat cadou la Royal Thai Spa este cadoul perfect pentru orice ocazie, permițându-vă nu numai să vă relaxați, ci și să vă îngrijiți sănătatea și bunăstarea.
Royal Thai Spa este renumit pentru atmosfera sa unică, care vă face să vă simțiți ca un adevărat rege sau regină. Fiecare oaspete se poate bucura nu numai de masaje, ci și de aromoterapie, meditație, yoga și alte tratamente care să îl ajute să se relaxeze și să uite de problemele cotidiene.
Un astfel de cadou este potrivit pentru orice ocazie: zile de naștere, aniversări, nunți sau pur și simplu pentru a face o persoană dragă să se simtă bine. Un certificat cadou la un salon thailandez nu este doar o oportunitate de a vă relaxa și de a vă bucura, ci și o îngrijire a sănătății care va fi apreciată de fiecare invitat.
În plus, un astfel de cadou poate fi cumpărat în orice moment convenabil și poate fi folosit în viitor. Un voucher cadou este o oportunitate de a vă crea propriul itinerar de relaxare și de a vă bucura de el când vă convine.
Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru familia sau prietenii dvs., un certificat cadou la un salon thailandez ar putea fi alegerea perfectă. La urma urmei, nu este doar un cadou, ci un întreg pachet de plăceri pe care îl vor aprecia toți cei care doresc să guste din adevărata relaxare.
De ce masajul thailandez este bun pentru sănătate
Este o alternativă excelentă și un plus la activitățile fizice, deoarece lucrează întregul corp.
Masajul activează circulația sângelui, ameliorează tensiunea din mușchi, le restabilește flexibilitatea și elasticitatea.
Sporește imunitatea, ajută la combaterea stresului (care provoacă o mulțime de boli), ameliorează stresul psiho-emoțional, scapă de durerile de cap, întărește rezistența organismului.
Masajul balinez este foarte benefic pentru sistemul musculo-scheletic, coloana vertebrală, oase, articulații și ligamente. De asemenea, funcționează ca mijloc de prevenire a unor astfel de afecțiuni.
Stimulează metabolismul, eliminarea toxinelor și impurităților, îmbunătățește funcționarea sistemului limfatic și excretor.
Masajul thailandez chiar îmbunătățește viața personală - trezește energia sexuală, îmbunătățește libidoul, întărește puterea masculină, crește sexualitatea feminină.
maeștri Royal Thai SPA
11 ani de experiență practică și o pasiune sinceră pentru masajul thailandez!
Bine ați venit în călătoria mea de masaj thailandez unde mă bucur să fiu înconjurată de oameni buni și de o vreme minunată în Moldova.
Dacă sunteți în căutarea unui tratament terapeutic, dar relaxant, rezervați o ședință cu mine astăzi. Promit să îmi folosesc abilitățile și cunoștințele pentru a vă oferi cea mai bună experiență de masaj posibilă!
După 13 ani ca terapeut de masaj thailandez, am venit în Moldova pentru a mă bucura de oamenii frumoși și de vreme.
Veniți alături de mine pentru un masaj thailandez liniștitor și simțiți cum vă dispar grijile. Cu Royal Thai, puteți fi siguri că veți avea parte de relaxarea pe care o meritați!
Luați-vă timp pentru a vă întineri și a vă revigora în Moldova. Și nu uitați să ne împărtășiți experiențele dvs. la Royal Thai Spa.
Am călătorit în întreaga lume timp de 7 ani, aducând relaxare și ușurare oamenilor din Thailanda, Rusia, Qatar, Dubai, Azerbaidjan și Malaezia.
Vă invit acum să experimentați cele mai bune masaje thailandeze alături de mine la Royal Thai SPA.
Scopul meu este să vă ajut să vă simțiți relaxat, întinerit și lipsit de stres printr-o combinație de tehnici tradiționale de masaj thailandez.
Mai mult de 9 ani ca maseur thailandez în Thailanda, Rusia și Ucraina m-au învățat un lucru - puterea atingerii vindecătoare.
Dacă sunteți în căutarea unui masaj autentic, cu rezultate de lungă durată, veniți să mă vedeți! Sunt pricepută în arta masajului thailandez și vă pot ajuta să obțineți o relaxare supremă.
Experimentează puterea ta și rezervă o ședință cu mine astăzi - va fi o călătorie de neuitat spre sănătate! Tot ce trebuie să faceți este să vă rezervați o ședință cu noi astăzi și lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de restul!
De 17 ani, aduc luxul masajului thailandez în orașe din întreaga lume. Din Thailanda până în Malaezia, din China până în Ucraina și nu numai, munca mea a fost posibilă datorită încrederii și sprijinului clienților mei.
Experimentați puterea vindecătoare a terapiei pentru a vă revitaliza corpul și mintea. Combinația perfectă de cunoștințe și experiență din întreaga lume este tot ceea ce puteți experimenta.
Dacă sunteți în căutarea unei terapii de masaj de clasă mondială cu un profesionist de încredere, luați aminte. Lăsați-mă să vă arăt cât de departe ne pot duce cei 17 ani de experiență!
După 14 ani de muncă în domeniul relaxării și relaxării pentru oameni din întreaga lume, sunt încântată să aduc abilitățile și perspectiva mea unică la Royal Thai SPA Salon.
13 ani de când oferim oamenilor masajul perfect!
Dacă sunteți în căutarea unui masaj profund sau relaxant, sunt aici pentru a vă ajuta. Cu experiența mea vastă în Thailanda, Rusia, Coreea și Ucraina, sunt convinsă că vă pot ajuta să găsiți cea mai bună experiență de masaj thailandez.
Miss Wayan este o maseuză cu o mână magică și o inimă plină de pasiune pentru arta masajului balinez. Cu rădăcini adânc în tradițiile și secretele acestui spa al relaxării, Miss Wayan aduce o experiență unică și revigorantă pentru fiecare client.

Cu ani de experiență în spate, Miss Wayan a dezvoltat o tehnică extraordinară de masaj balinez, combinând mișcări fluide, presiune precisă și utilizarea uleiurilor aromatice pentru a crea un sentiment de armonie și echilibru.

Cu o conexiune puternică cu tradițiile balineze, ea folosește energiile naturale și cunoștințele sale pentru a ajuta clienții să se elibereze de stres, să își regăsească echilibrul interior și să se simtă într-adevăr revitalizați.
15 ani de experiență practică și o pasiune sinceră pentru masajul thailandez!
De 14 ani, aduc luxul masajului thailandez în orașe din întreaga lume.
Dacă sunteți în căutarea unei terapii de masaj de clasă mondială cu un profesionist de încredere, luați aminte. Lăsați-mă să vă arăt cât de departe ne pot duce cei 15 ani de experiență!
Dacă sunteți în căutarea unui tratament terapeutic, dar relaxant, rezervați o ședință cu mine astăzi. Promit să îmi folosesc abilitățile și cunoștințele pentru a vă oferi cea mai bună experiență de masaj posibilă!
Lasă-mă să te răsfăț cu tehnici tradiționale de masaj thailandez care te vor face să te simți plin de energie, odihnit și fără stres.
Lasă o recenzie:
Iată ce spun vizitatorii despre salonul Royal Thai SPA
NOUTĂȚI ROYAL THAI SPA
Made on
Tilda